Amore incondizionato per la propria terra e creatività. Sono questi gli ingredienti ricorrenti in tutti i piatti dello chef Matteo, che accompagnato da Giulia, vi guiderà in un viaggio tra i sapori della tradizione toscana più autentica. La selezione di prodotti della vallata vuole essere espressione non solo “del buon mangiare”, ma di una più alta cultura del territorio Altotiberino.
Buona degustazione!
le informazioni circa la presenza di sostanze o di prodotti che provocano allergie o intolleranze sono disponibili rivolgendosi al personale in servizio
con l'asterisco * sono evidenziate le materie prime acquistate surgelate all'origine come previsto dall'art 19 comma 9 del D.Lgs. 231/17 e dall'Allegato VI, punto 2, del regolamento UE 1169/2011.
Selection of local cured meats accompanied by warm ciaccia
Liver paté, vinsanto reduction,red onion jam and brioche bread
The platter of typical bruschetta (black and red crouton, Cinta Senese lard, brie and porcini mushrooms)
Burger buns with trippa, green sauce and castelmagno cheese
Asparagus in different consistencies, asparagus cream, grilled with bernese sauce and truffle
Anghiari’s Bringoli with duck ragù and spring onions cream
Tagliatellina with white ragù and pecorino cheese
Ravioli stuffed with artichokes, peas foam and fossa cheese
“Vitoni” with asparagous, parmigiano foam and truffle
Sliced Chianina beef, rosemary oil and roasted potatoes
Whole pigeons with spinach, potato, peas and his liver patè with vinsanto
Roasted rabbit stuffed with sausage, olives, garden herbes, hazelnuts accompanied with artichoke and herbs
Pork belly, fava beans hummus and sweet and sour red onion
Brest duck with porcini mushrooms, crispy and cream carrots
Sautéed herbs *
Roasted potatoes
Mixed salad
Crema catalana with hazelnut cream
Fondant chocolate with Apple cream
Cantucci and smoked vin santo
Pannacotta with pistacchio cream
Tasting of “Domenis” grappa and Amedei chocolate
Bread, oil and cover
We kindly ask you to inform the staff of food allergies or food intolerances
TUTTI I GIORNI: 12-14 / 19.30-22.30
CHIUSO: Mercoledì a pranzo
e Giovedì pranzo/cena